Program


Jónás Vera Experiment / HEY, JUNE!

Jónás Vera Experiment / HEY, JUNE!

Az énekes, dalszerző, gitáros Jónás Vera olyan crossover stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amely az élő elektronikát teljesen akusztikus hangzással ötvözi, s teszi ezáltal is egyedivé és eredetivé a szerzeményeket.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 19. hétfő, 20:00

Zenéje nem hasonlít semmire, és mégis sok mindenre emlékeztet. Eklektikus, friss és nagyon új. Egy eredeti személyiség rántja magával közönségét: megszűnik a határ pódium és nézőtér között, beszippant minket a hangok világa.

Jónás Vera többéves zenei múltra tekinthet vissza, s 2012-ben a London Centre for Contemporary Music Schoolban is diplomát szerzett. Évek óta Londonban és Budapesten él és alkot, s mindkét városban sokat koncertezik zenekaraival. 2012 őszén beválogatták harminckét fiatal zenész közé, akik részt vehettek az amerikai külügyminisztérium által támogatott OneBeat programban, amelynek keretén belül kéthetes, floridai műhelymunkát követően tizenhat állomásos turnéra indultak az Egyesült Államok keleti partvidékén, s a sorozatot fergeteges koncert zárta New Yorkban.
Vera 2013 őszén mutatta be Game című albumát, amely Moldvai Márk producer zenei vezetésével készült, s egy nagyon friss és érett zenei világba kalauzolja a hallgatóságot. Személyes könnyűzenét hallunk. Vera dalai egyelőre angolul szólnak, de Müpa-koncertjére már magyar szövegekkel is készül.

Közreműködik: Jónás Vera - ének, gitár, Csizmás András - nagybőgő, Dés András - ütőhangszerek

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!