program


Jazzy Tower: Bolyki Brothers
2

Jazzy Tower: Bolyki Brothers

Bolyki Brothers
Jazzy Tower-koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Lørdag, 18. Juli 2015 20:00

A Bolyki Brothers Magyarország egyik legjelentősebb a cappella együttese, több mint húsz éve dolgoznak együtt. Az együttes tagjai képzett zenészek: brácsa, klarinét, és pozan szakon végeztek, és aktív résztvevői a nemzetközi komolyzenei életnek is. A tagok dolgoznak a Budapesti Fesztiválzenekarban, az Esterházy Ensemble-ben (Bécs), az Erkel Ferenc Kamarazenekarban és a Back II Black zenekarban. Komolyzenei végzettségük állandó frissességben tartja – egy nemzetközi zsűri által önálló műfajként aposztrofált – művészetüket.

Univerzális zenei nyelvezetükre jellemző, hogy amellett, hogy szívesen látott vendégei televíziós show-műsoroknak, jazzfesztiváloknak és stadionokban rendezett könnyűzenei koncerteknek, hatalmas sikerrel lépnek föl egyházzenei rendezvényeken is.

Rendszeresen felléptek Európa legkiemelkedőbb jazz-, a cappella és gospel rendezvényein. Az igazi áttörést a 2005-ös grazi Vokal Total Nemzetközi A Cappella Verseny hozta számukra, ahol a Bolyki Brothers jazz kategóriában első helyet, gospel kategóriában második helyet szerzett, és elnyerte a szervezők aranydiplomáját, valamint a közönségdíjakat is. Ezzel a Bolyki Brothers a verseny történetének legeredményesebb együttese lett.
A Bolyki Brothers föllépett Európa legfontosabb jazz- és a cappella fesztiváljain, énekelt a több száz éves párizsi Saint-Sulpice katedrális patinás falai közt, és két alkalommal vett részt a ProChrist-en, Európa legnagyobb evangelizációs rendezvényén. A chemnitzi sportarénában tízezres hallgatóság előtt énekeltek, műsorukat pedig műholdas közvetítés útján százezres tömeg nézte élőben Európa-szerte.

2007-ben egy hónapos amerikai turnén vettek részt, ahol 25 koncertet adtak különböző gospel szentélyekben Philadelphiától Orlandoig, de felléptek Disneyland-ben is. 2008 nyarán meghívást kaptak Kínába, ahol többek közt a telt házas Shanghai Concert Hall közönségét kápráztatták el műsorukkal.

Az együtteshez 2008-ban csatlakozott Havas Lajos, aki szakmai tudásával és emberi karakterével is kiválóan helyt áll a Bolyki Brothers világszínvonalú munkájában.

Aktuelt


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Adolphe Adam KISKALÓZ Gyermekelőadás óvodásoknak és kisiskolásoknak

Follow us!


PÅ PLAKATEN


Szállj fel szabad madár

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Honfoglalás, Európa, Magyarország, Nemzeti dal, Hazám, hazám, István, a király, … Magyarország ikonikus dalai két felvonásos, 21. századi látványvilágú nagyszabású…

Isteni végjáték Szép

Átrium

A Mindenható eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Isteni végjáték, a Kultúrbrigád utolsó előadásai az Átriumban!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.