Program


Jazzliget-Infusion Trió

Jazzliget-Infusion Trió

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 19:30

A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad.
A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar könnyed játékát.
Első nagylemezük, a Loop me up 2014. október 18-án jelent meg. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk.
2015-ben a „Das Supertalent show“-ban és a Hungary’s Got Talentben is aranygombbal egyenes ágon jutottak a döntőbe.
Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció.
2016-ban az InFusion Trió képviselte magyarországot zeneileg a Riói olimpián, a Magyar házban. 3 héten keresztül minden nap koncertet adott a zenekar, közel 20.000 embernek.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A kétely felfüggesztése - A művész tekintete

Néprajzi Múzeum

Mágikus tárgyak és üzenetek olvashatósága és olvashatatlansága, csapdák és foglyul ejtett állatok nyomai, időben és térben rejtett és rejtőzködő, halhatatlan…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!