Program


Jazzgenerációk - három korosztály egy színpadon

Jazzgenerációk - három korosztály egy színpadon

A Jazzgenerációk célja emléket állítani hazánk kiemelkedő jazz-alapító művészeinek, és színpadra vinni a kor ikonikus művészeit, a középgeneráció aktív jazz zenészeit és a most tanuló új generációt.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 4. csütörtök, 19:00

Jazzgenerációk - három korosztály egy színpadon

Az interaktív előadás beszélgetésekkel, háttérben vetítéssel, kortörténeti áttekintéssel mutatja be a műfaj hazai alapítóit és annak zenei utódjait. Az exkluzív előadás a most 30 éves Magyar Jazz Szövetség méltó évzáró eseménye.

Fellépő művészek:
Berki Tamás, Pocsai Krisztina, Kőszegi Imre, Bordás József, Bágyi Balázs, Balogh Zoltán, Horváth Plútó József, Gudics Martin, Csuhaj-Barna Tibor, László Attila, Balogh Roland, Ungár István, Borbély Mihály, Friedrich Károly, Schreck Ferenc, Fekete-Kovács Kornél, Koós-Hutás Áron, Antal Tibor, Berkes Balázs, Deseő Csaba

Az előadás művészeti vezetője:
Bordás József,
Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett dob-művész.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a karzatra történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!