Program


j(A)zz! - FAZIOLI Nights - David Helbock playing John Williams

j(A)zz! - FAZIOLI Nights - David Helbock playing John Williams

David Helbock legfrissebb programjában az olyan nagysikerű filmek zenéi, mint az Indiana Jones, a Harry Potter, a Cápa, vagy a Schindler listája, a lényegükre redukálódnak és a zongorista egyéni, kreatív szóló-hangszerelései révén egészen új fényben ragyognak fel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | FAZIOLI Estek | David Helbock playing John Williams (AT)

Közreműködik:
David Helbock - zongora

A világhírű svájci montreux-i jazzfesztivál szólózongora-versenyének két díja plusz közönségdíja, a lemezeiről, illetve különböző projektjeinek a világ szinte minden táját érintő turnéiról írt számtalan lelkes, nemzetközi kritika kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a kis osztrák faluból, Koblachból származó David Helbock komoly nemzetközi karriert mondhat magáénak. A zongorista 2016 óta a közismert német jazz-kiadó, az ACT exkluzív művésze, aki mindkét ott megjelent lemezének anyagát – Into the Mystic (2016) és Tour d'Horizon (2018) – az Opusban is nagy sikerrel mutatta be azon frissiben, így érthető a felfokozott várakozás a 2019 augusztusában kiadott legfrissebb, Playing John Williams címet viselő szólólemezének bemutatása előtt.

A Playing John Williams – Helbock negyedik szólózongora albuma az Emotions (2003), Time (2007) és Purple (2012) után – minden idők egyik leghíresebb filmzeneszerzője, a Steven Spielberg majd mindegyik bombasikerének zenéjét jegyző John Williams zenéjét állítja középpontjába. A lemezzel Helbock szervesen kapcsolódik két korábbi projektjéhez is: már a 2012-ben a Traumtonnál kiadott – a legendás popművész, Prince kompozícióira épülő – Purple című szólóalbumán sikerült egyedülálló és kreatív módon a szólózongora nyelvére formálnia és redukálnia a popkultúrát, míg a 2016-os Into the Mystic triólemezén különböző mitológiákból vett misztikus történetek szerepeltek, és itt már John Williams zenéjét is érintették a Csillagok háborújából vett klasszikus téma feldolgozása révén.

David Helbock legfrissebb programjában az olyan nagysikerű filmek zenéi, mint az Indiana Jones, a Harry Potter, a Cápa, vagy a Schindler listája, a lényegükre redukálódnak és a zongorista egyéni, kreatív szóló-hangszerelései révén egészen új fényben ragyognak fel.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!