Programm


Jazz és Bor | Mózes Tamara Quartet

Jazz és Bor | Mózes Tamara Quartet

A jazz és a bor jó barátok, összehozzuk őket. Az est bemutatkozó bora: Tornai PRÉMIUM Hárslevelű 2013.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2015. Dezember 3. Donnerstag, 20:00

A Mózes Tamara Quaret tagjai kreatív, fiatal jazz-zenészek, műsoruk saját dalokból és sztenderdek új, egyedi hangszerelésű változataiból áll. Előadásukban nagy hangsúlyt kap a vokális és a hangszeres improvizáció, miközben végig jelen van a játékosság és a humor. A dalok egy részében a zenekar többi tagja énekkel is csatlakozik az előadáshoz, még intenzívebbé téve a hangszerelést és szuggesztívebbé az együttes játékot. A zongorista-énekesnő által vezetett kvartett 2013-ban mutatkozott be először, és az elmúlt években már több fontos meghívást is kapott (Magyar Rádió Márványterme, Jazzy Live koncertsorozat, Magyar Dal Napja). Idén nyáron ők adták a nemzetközi Bartók Szeminárium jazz-nyitókoncertjét, illetve felléptek az őszi Café Budapest Fesztiválon. A tagok itthon és külföldön is elismert zenészek, fesztiválok résztvevői, hazai és nemzetközi versenyek díjazottjai.

Mózes Tamara | ének, zongora

Sütő Márton | gitár, ének

Kovács Zoltán | bőgő

Benkó Ákos | dob, ének

Az est bemutatkozó bora: Tornai PRÉMIUM Hárslevelű 2013

Az egyik legizgalmasabb fajta Somlón – egyszerre populáris és komoly. A Hárslevelűre jellemző tipikus gyümölcsös aromák behízelgővé teszik. Illatában tipikus hársmézre emlékeztető aromák jelennek meg, háttérben egy kis mineralitással, köves kiegészítéssel. Az ízkavalkádban egyszerre fajtajelleges, krémes, mézesen gyümölcsös és ásványos. A lekerekedett savak észrevétlenül támogatják, igen hosszú utóízt kölcsönöznek, melyben finom kesernyésség is megjelenik.

Unser Angebot


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Follow us!


Angebote


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködnek a Virtuózok zsűritagjai és legkiemelkedőbb tehetségei. Sztárvendég: Plácido Domingo

Metropolitan-közvetítések 2024/25

Müpa Fesztivál Színház Előadóterem

A New York-i Metropolitan Opera a 2024/25-ös évadban is világraszóló élményeket, eredeti megközelítéseket és nagy találkozásokat ígér a HD-közvetítések globális…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!