Program


Jason Moran szólóestje

Jason Moran szólóestje

Jazz itt!
Jason Moran zongoraestje

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 12. vasárnap, 19:30

Jazz-zenészek bemutatásakor többnyire hosszú listákat olvashatunk azoknak a híres muzsikusoknak a neveivel, akikkel az illető együtt dolgozott (s akiket többnyire csak a belterjes szakma ismer). Jason Moran esetében egy efféle „névjegyzéknek” nem sok értelme volna egy rövid koncertajánlóban, már csak a lista rendkívüli hossza miatt is. Az 1975-ben, Texasban született, s gyerekkori zenei élményei közül a hip-hopot és Thelonius Monkot kiemelő muzsikus a Manhattan School of Music növendékeként szerezte meg diplomáját. Kilenc saját lemeze van, s több mint harminc albumon szerepel közreműködőként, de nemcsak zongoristaként aktív, hanem tanárként és szervezőként is: 2010 óta a New England konzervatórium tanára, 2011-ben a washingtoni Kennedy Center tanácsadója lett, két éve az intézmény jazz programjainak művészeti vezetője. 2002-ben jelentette meg első szóló lemezét, s idén júniusban jelent meg újabb koncertfelvétele, amelyen kizárólag egyedül hallható. 2016 tavaszán Charles Lloyd szaxofonlegenda partnereként adott nagysikerű koncertet a Zeneakadémián, most Brad Mehldau és Chick Corea nyomdokaiba lépve egymagában fogja elvarázsolni a Nagyterem közönségét.

Jason Moran (zongora)

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!