Program


Japán hócsata Normafán
3

Japán hócsata Normafán

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Története több mint húsz évvel ezelőttre nyúlik vissza, mikoron a sosem nyugvó japán elmék annak módját keresték, mivel csábíthatnák a látogatókat messzi országukba akkor is, amikor hótakaró borítja azt. Az első versenyt 1989-ben tartották, ekkor hetven csapat ütközött meg egymással mintegy hétezer néző előtt. A szervezett yukigassenek innentől kezdve rendszeressé váltak, 1993-ban megalakult a Yukigassen Federation, 2004-ben pedig már majd' kétszáz csapat vívta havas ütközetét több tízezer szurkoló támogatása mellett. A japánok talán az idők végezetéig elhógolyóztak volna magukban, ha el nem vetődik néhány finn turista a yukigassenek egyikére, s meg nem honosítják azt hazájukban is. Bár az északi országok szinte azonnal csatlakoztak az új sporthoz, Finnország lett a hivatalos hólabdázás európai fellegvára, itt tartják a minden évben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságot is. Mára szervezett yukigasseneken vehetünk részt Japánban, Finnországban, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Kanadában és Ausztráliában.

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
Helyszín: Normafa
Létszám: 8-20 fő
Program időtartama: 3 óra

Ajánlatunk


romantikus vígjáték két részben

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Kinek az ég alatt már senkije sincsen Szép

Vígszínház, Pesti Színház

A korabeli elbeszélések, levelek és naplóbejegyzések alapján megírt színmű, Arany János élettörténetén keresztül próbálja közelebb hozni hozzánk a kor nagyjainak…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!