Program


Hotwinecaching a Mátrában - 1-2 óra hosszú forraltboros gyalogtúra
3

Hotwinecaching a Mátrában - 1-2 óra hosszú forraltboros gyalogtúra

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát. A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva logikai és szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincshez, vagy akár egy történelmi mátrai borkülönlegességhez, pincéhez.

A mátrai borvidéken igen sok pince található, közel 450 termelő számára jelent megélhetést a szőlő. E hagyományokkal rendelkező szőlő- és borkultúra megismerése, feltérképezése olyan csapatépítő eszközöket rejt magában, amelyek túlmutatnak a hegy levének egyszerű kóstolásán, hiszen évszázados, ma is működőképes mechanizmusokat tárnak fel, vagy éppen azt mutatják be, hogyan épülnek be az újdonságok, a máshonnan adaptált, felhasználható, továbbfejleszthető elemek.

A program javasolt helyszíne Mátrafüred, de a winecaching általunk kidolgozott, speciális változata az ország bármely pontján kivitelezhető. Az elrejtett ládikában ugyanis nem csak a jó bor és az elkészítéséhez szükséges tudomány lapul, nem csak az adott borvidék tradíciói, a borfogyasztás etikettje, gasztronómiai ismeretek rejtőznek benne, hanem az a palack is, amelyben az adott munkahelyi kollektíva csapattá formálásának buborékjai feszülnek. Segítünk megtalálni a ládát, s felnyitni a palackot, a siker érdekében kihúzni a dugót, de oly módon, hogy az értékes nedű ne vesszen kárba, a csapat pedig szórakozva tanulja meg, hogyan hozhatja ki magából a maximumot.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes
A túra indulási helyszíne és időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1.- Mátrafüred és környéke - 09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban!
Programidő: 1-4 óra - Túra hossza: 3-10 km (igény szerint)
Nehézségi szint: 1.- kezdő
Korhatár: 1-99 év
Létszám: 8-20 fő

Ajánlatunk


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

A Holle anyó a Müpa 2020-as zeneműpályázatának gyermekopera kategóriájában nyert díjat. Szerzője, Csengery Dániel több színdarabhoz és filmhez - például a Liza, a rókatündérhez - komponált zenét, számos művével pedig kifejezetten a fiatalabb közönséget célozta meg.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

LEGYETEK SZERENCSÉSEK! táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában esőnap június 30.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!