Program


Horgas Eszter fuvolaművész & ClassJazz Band: „Négy évszak és más...”

Horgas Eszter fuvolaművész & ClassJazz Band: „Négy évszak és más...”

Vivaldi-Horgas: „Négy évszak és más...”
Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band
koncertje

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 31. péntek, 19:30

Vivaldi legismertebb versenyművei 21. századi felfogásban, Horgas Eszter és a ClassJazz Band zenekar átiratában szólalnak meg a kiváló fuvolaművész legújabb koncertjén a Városmajorban. A formáció fáradhatatlanul keresi és találja meg az átjárókat a könnyű és a komolyzenei műfajok között. Horgas Eszter 1992 óta szólistaként koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt. A klasszikus zenei hangversenyek mellett hosszú idő óta különleges produkciók megvalósítására törekszik. A „Négy évszak és más…” koncerten saját zenekara mellett a Kecskeméti Vonós Kamarazenekar kíséretében szólaltatja meg Vivaldi leghíresebb zeneművéből építkező, abból inspirálódó, egyedi zenéjét.

Horgas Eszter, úgy is mint Vivaldi társszerzője a közreműködő zenekar kiválasztásáról:

„Sokat gondolkodtam azon, ki lehetne az a zenekar, amely az ezzel a produkcióval járó speciális követelményeknek meg tudna felelni. Nevezetesen, értse a gondolatmenetemet, tudja, értse, hogy most valami különleges dolgot csinálunk együtt, mármint a zenekarom (ClassJazz Band) és ők! Milyen érdekes lesz, hogy játszom külön az én zenekarommal, aztán játszom velük, és játszunk együtt, mindannyian! Legyenek részesei a játéknak, „vegyék a lapot”, élvezzék az új teremtését!
Legyen rutinjuk abban is, hogy egy kreatív szólistát kísérnek, nem is kísérnek, hanem együtt működnek, gondolkodnak vele. A pontosság, kiváló hangszeres tudás nyilván alapkövetelmény! Elolvastam róluk, amit lehetett, láttam, hogy kikkel dolgoztak már együtt, elismerésre való a lista! Őket választottam, az első próba és az első koncert meggyőzött: jól választottam!”

Közreműködik:
Horgas Eszter, fuvola

A Class Jazz Band zenekar tagjai:

Dajka Krisztián (gitár)
Hárs Viktor (basszus)
Kaszás Péter (dobok)
Pusztai Csaba (ütőhangszerek)
Révész Richárd (zongora)

És a Kecskeméti Vonós Kamarazenekar

Vezényel: Gerhát László

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!