Program


HOMONNAY ZSOLT ZONGORÁS KONCERTJE

HOMONNAY ZSOLT ZONGORÁS KONCERTJE

Művészetek Háza Gödöllő
Királyi Váró
Esemény kezdése: 2019. 12. 16. (hétfő) 19.00
60 perc szünet nélkül

A karakteres hangú, sármos színész-énekes generációjának egyik legnépszerűbb művésze, aki a musical és operett műfaji kötöttségei ellenére is a lehető legszélesebb szerepkörökben mutatja meg színészi képességeit.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 16. hétfő, 19:00

A kaposvári születésű művész pályafutása a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban indult, ahol stúdiósként kezdte el tanulni a színészmesterséget. 1993-ban Szinetár Miklós vette fel operett-musical osztályába. Diploma után számos vidéki és budapesti színház zenés produkciójában kapott kiemelt szerepeket. A változatos színházi munka kiváló iskolának bizonyult és a legjobb irányba formálta Zsolt adottságait, olyannyira, hogy alakításainak elismeréseként 2000-ben a szakmai zsűri neki ítélte az Év Bonvivánja díjat. Ugyanebben az évben meghívást kapott Berlinbe, ahol a Notre Dames-i toronyőr világpremierjén a komoly kihívásnak számító Quasimodo, illetve a szerelmes Phoebus szerepét alakította.

Hazatérése óta állandó szereplője a Budapesti Operettszínház legnépszerűbb produkcióinak és számos vidéki színházban is szerepel. 2011/2012-es évadban ő nyerte el az Év musical színésze címet. 2014/2015-ös évadban táncos komikus szerepben is bemutatkozott, mellyel nagy sikert aratott az Én és a kisöcsém című operettben, majd a 2015/2016-os évadban Borisz szerepét játssza A chicagói hercegnő című darabban. 

2016-ban Magyarország egyik legnézettebb műsorának, a Sztárban Sztár IV. évadának egyik versenyzője volt.

 

Énekesi pályája 2005-ben az Adagio együttes alapításával indult. A széles rajongótábornak örvendő formáció három albuma platina- egy pedig aranylemez lett. Volt feleségével, Polyák Lillával eddig két közös albumot adtak ki: a Ketten 2009-ben, a Két szív 2010-ben jelent meg. 

Zsolt zenei érzékenységét a dalszövegírásban és -fordításban is hasznosítja. Több magyar slágert jegyez szövegíróként, valamint számos népszerű külföldi dal szövegének fordítója.

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Kövess minket!


További ajánlataink


BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!