Program


Hogyan mentsük meg a Földet? - Kapszula Gardrób

Hogyan mentsük meg a Földet? - Kapszula Gardrób

Földünkön körülbelül 7,6 milliárd ember él. Mindannyiunk közös érdeke, hogy még sokáig az otthonunk lehessen a bolygó. Mit tehetünk a környezetünkért, ha nem vagyunk szuperhősök? A PINKPONILO és az Itt és Most Társulat improvizációs színházi előadása erre keresi a választ.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 29. szombat, 19:00

Az, ahogyan öltözködünk , kifejezi a személyiségünket, hatással van arra, ahogy az emberek látnak és véleményt alkotnak rólunk. De vajon belegondoltunk már, hogy abban a pillanatban, amikor leveszünk egy ruhadarabot a boltok polcairól, ki mindenkire vagyunk még hatással? Ki termeli meg a ruhánk alapanyagát és hogyan? Hogyan készül el az anyag, amiből végül ruha lesz? Ki varrja meg és milyen körülmények között? Honnan és hogyan érkezik el a boltba? Mivel és hogyan fogom kimosni? Mennyi ideig lesz nálam és ezalatt mennyi ideig fogom viselni? Életének végén mi lesz a sorsa? És végül: ez az egész lánc összességében hogyan hat a bolygóra?

Vendégeinkkel a PINKPONILO csapatával ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat, és közben megpróbáljuk kideríteni, létezik-e olyan öltözék, ami:
- boldoggá tesz,
- kifejezi a személyiségünket,
- fenntartható alapanyagokból készül,
- egészséges (a bőrünknek, a víznek, a környezetnek),
- etikus

Földünkön körülbelül 7,6 milliárd ember él. Mindannyiunk közös érdeke, hogy még sokáig az otthonunk lehessen a bolygó. Mit tehetünk a környezetünkért, ha nem vagyunk szuperhősök? A PINKPONILO és az Itt és Most Társulat improvizációs színházi előadása erre keresi a választ.

A színházi előadások fókuszába minden alkalommal egy társadalmi és környezetvédelmi kérdést állítunk, ami kiindulás pontot ad a rögtönzéshez.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!