Program


HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT
3

HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT

Havasi koncertshow Debrecenben

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 20:00

HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT

2020-ban minden megváltozott. Ötven HAVASI-koncertet kellett lemondani. De ezzel egyidőben megszületett egy különleges, korábban még soha nem hallott zenei világ, amely 2020. december 29-én egy online koncerten mutatkozott be, amelyet több mint 80 országban kísértek figyelemmel. Az üres Budapest Sportaréna hatalmas színpaddá alakult, és bár a helyszínen nem lehetett jelen közönség, HAVASI és művésztársai a szívüket és lelküket is beleadták abba, amihez a legjobban értenek: a zenélésbe.

De ezúttal, életükben először a legvirtuózabb tételek előadását nem követte sem tapsvihar, sem üdvrivalgás – csak az egész arénát betöltő mély csend.

Idén, a korlátozások feloldásával először nyílik lehetőség arra, hogy ezek a különleges tételek élőben, közönség előtt is felcsendüljenek, és ezúttal remélhetőleg újra felhangzik majd az a taps, amire Balázs és zenésztársai közel másfél éve várnak.

A színpadon öt fantasztikus zenész egészíti ki a koncertzongora monumentális hangzását, és először kap jelentősebb szerepet HAVASI koncerten a szintetizátor.

A koncertsorozat műsora természetesen az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételeket is tartalmazza. Szólózongorán, eredeti formájukban lesznek hallhatóak olyan emblematikus művek, mint a Vihar, és az előadás során a zeneszerző bebizonyítja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen zongora a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem.

A HAVASI-produkció ezidáig számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd 2019-ben első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát.

„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben körbeutazhattam az egész világot. Megtiszteltetés számomra, hogy 2021-ben olyan színpadokon játszhatom, amelyeken korábban még nem volt lehetőségem, egy nagyon régi álmom valósul meg most.” – fogalmaz Havasi Balázs zongoraművész.

Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha kedvenc helyéről szeretné megtekinteni koncertet.

Kapunyitás: 19:15
Esőnap: augusztus 19.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

zenés játék két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!