Program


Hang és Fény - Barabás Lőrinc Live Act

Hang és Fény - Barabás Lőrinc Live Act

A Live Act projektje dance ritmusokat, meditatív dallamokat és a köztük lévő összes árnyalatot gyúrja össze. A színpadon a trombitával, billentyűkön laptoppal és loop stationnel egyedül szólaltatja meg szerzeményeit. Minden élő előadása egy-egy izgalmas utazás váratlan, modern, törzsi világokba.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 20:00

Hang és Fény - Barabás Lőrinc Live Act

Barabás Lőrinc tavaly áprilisában megjelent 'algorhythms' című szólólemeze óta is folyamatosan aktívan írja az új szerzeményeket. Az új daloknál az eddigi hangzás mellé most a dominánsabb akusztikus zongora is párosul. A loopolásra épülő zene meditatív hatása mellett különböző hangeffektusok, hangminták és a trombita szokatlan zajai, a nyolcvanas éveket idéző szintetizátor hangok mind markáns zenei élménnyé állnak össze. A Trafóban az új, eddig meg nem jelentetett művek adják a koncert gerincét, amik mellett egy pár régebbi szerzemény és a Lőrincre jellemző szabad improvizációs futamok is hallhatóak lesznek majd.

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet aktív szereplője, egyik mozgatórugója. Az elmúlt tíz évben klubestjei és formációi termékeny talajt biztosítottak a jazz és az elektronika határmezsgyéjén kísérletező rokonlelkek számára. Olyan eseményeken tett szert szélesebb nemzetközi ismertségre, mint például a Montreaux Jazz Fesztivál, a londoni iTunes fesztivál, ahol Valerie June-nal játszott közösen, de olyan előadókkal is osztozott már a színpadon, mint a Thievery Corporation, Bonobo vagy Erik Truffaz.

Live Act
A Live Act projektje dance ritmusokat, meditatív dallamokat és a köztük lévő összes árnyalatot gyúrja össze. A színpadon a trombitával, billentyűkön laptoppal és loop stationnel egyedül szólaltatja meg szerzeményeit. Minden élő előadása egy-egy izgalmas utazás váratlan, modern, törzsi világokba.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!