Program


HALLGASSON FÜLEIRE! 2. rész. Érzékenység és érzékiség

HALLGASSON FÜLEIRE! 2. rész. Érzékenység és érzékiség

Komolyzenei barangolás a Zeneakadémia Solti Termében, Fülei Balázs Liszt-díjas zongoraművésszel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 9. szerda, 19:00

HALLGASSON FÜLEIRE! 2. rész. Érzékenység és érzékiség
HOLDKONCERTEK – A HOLD Alapkezelő Zrt. támogatásával

Mindannyian tudjuk, mennyire könnyű rabul ejteni valakit az érzékiséggel – ez a színpadon sincsen másképp. Egy-egy finom sóhaj a zongorán... bársonypuha hang egy titkos pillanatban... erotikus lassítások és gyorsítások... könnyű siker! Az érzékiség rabul ejt és bekebelez, az érzékenység szelíden hívogat. Ön melyiket választaná? 19. századi szerzők művei hangzanak el különböző előadásban.

Változik a világ. Vannak még, akik azért mennek el egy hangversenyre, mert szeretnek, ismernek egy művet, esetleg szakavatottak a koncert teljes műsorában, hallották már a darabokat, akár több előadásban is, keletkezésük történetével és körülményeivel tisztában vannak. Vannak olyanok is, akik nem annyira járatosak a komolyzenében, de szeretik az élő zene varázsát, kikapcsolódást nyújt nekik egy-egy szép színpadi teljesítmény. És vannak olyanok, akik kedvelik a zenét, szeretnének többet megtudni róla, szeretnének fejlődni és szívesen eljárnak koncertre, arra azonban nincsen esetleg idejük vagy lehetőségük, hogy utána olvassanak a daraboknak és felkészüljenek a koncertre.

Fülei Balázs Liszt-díjas zongoraművész hangversenysorozata új műfajt teremt.  Különlegessége, hogy nem a darabok listáját tűzi műsorra, hanem a témát. Olyan témát, ami kapcsolatban áll a mindennapi életünkkel. A zeneművekben mi is ott vagyunk. Ha megérint, akkor van közös szál és megtaláljuk benne a magunk életét. A sorozatban Fülei Balázs gondolataival megtapasztalhatjuk, hogy még a legnehezebben megérthető zeneművekhez is könnyű kapcsolódni.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!