Program


Guido and Maurizio de Angelis

Guido and Maurizio de Angelis

A világhírű olasz testvérpár Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 16. szombat, 20:00

Sztárvendégek:

Terence Hill és Kabir Bedi

2019. február 16. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

A világhírű olasz testvérpárGuido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre!2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

Guido és Maurizio De Angelisnevéhez olyan világslágerek fűződnek, amelyeket nem lehet kitörölni a fejünkből, melyek hallatán ikonikussá vált filmkockák peregnek a szemünk előtt.Pályafutásuk során a világ leghíresebb filmzeneszerzői közé emelkedtek. Oliver Onionsnéven ők írták a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét: a „Különben dühbe jövünk”, „Az ördög jobb és balkeze”, „Az angyalok is esznek babot”, a „Bűnvadászok”, a „Seriff az égből”, a „Banános Joe”, de a „Sandokan – A maláj tigris” tv filmsorozat és rajzfilm, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is.

Budapesti koncertjükön a feledhetetlen dalokat az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikuszenekari kísérettel adják elő. Az este két vendége Terence Hill és Kabir Bedi lesznek.

A világhírű olasz színész, Terence Hill elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverés alá kerül egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a koncerten, s ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.

A koncert kapcsán még egy világsztár, az indiai Kabir Bedi is hazánkba látogat. Az anno Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor – többek között – a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével.

A koncerten életre kelnek a híres slágerek, a filmsztárok segítségével pedig együtt repülünk vissza a filmek világába. 2019. február 16-án a Budapest Sportarénában egy igazán különleges koncertnek lehetünk részesei, ahol együtt dúdoljuk majd a jól ismert dallamokat.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Pintér Béla - Darvas Benedek: Gyévuska Szép

Pintér Béla és Társulata, UP Rendezvényterem

A Gyévuskában tisztek, honvédek, hozzátartozóik, munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó cselekményt Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók…

Hangjegy Színház- Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok

Belvárosi Színház

"Egyetlen apró nyelvbotlás tönkreteheti még a lehető legaprólékosabban megtervezett hétvégét is." - A Hangjegy Színház fergeteges vígjátéka első alkalommal a…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!