Program


Grotesque Gymnastics: A kudarc anatómiája

Grotesque Gymnastics: A kudarc anatómiája

A történet a fizikai és a lelki sérülések története. Egy önvallomás, egy kórkép. Az élet áldozatai vagyunk vagy önmagunké? Mindig ez a kérdés. És az, hogy miért megy az élet folyton a saját életünk ellen.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 23. csütörtök, 21:31

Grotesque Gymnastics: A kudarc anatómiája

"Reggel negyed nyolc van… khm… fél háromig fenn voltam, most meg felébredtem. S remélem, hallja ez a dolog, amit beszélek… Felébredtem, pedig még egyáltalán nem kellett volna… Fáj a bokám, és fáj a hátam. Igazából beszélni sem szeretnék, sokkal jobb lenne, ha csak úgy hallatszódnának a gondolataim. Egy újabb nap, és megint arra kelek, hogy fáj a testem."

Az előadás a kudarcban rejlő lehetőségeket és a hozzá fűződő viszonyunkat fejtegeti az újcirkusz nyelvén. Egy 35 éves artista nő önvallomásán alapszik, egy diktafonra mondott dokumentumszövegen. A történet a fizikai és a lelki sérülések története. Egy önvallomás, egy kórkép. Az élet áldozatai vagyunk vagy önmagunké? Mindig ez a kérdés. És az, hogy miért megy az élet folyton a saját életünk ellen. Vagy lehet, hogy egyszerűen csak rossz helyen vagyunk?

Rendező: Téri Gáspár
Dramaturg: Szabó-Székely Ármin
Konzulens: Zsigó Anna

Szereplők: Kudlák Eszter, Bardóczy Ilka, Takács Lacek, Téri Gáspár 

Producer: SÍN Művészeti Központ

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Kövessen minket!


További ajánlataink


SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett

Erkel Színház

Mi a közös Charlie Chaplin, Bridgitte Bardot, és Sting között? Mindannyian rajonganak az áprilisban Budapestre látogató Grúz Állami Népi Együttesért!

A FELESÉG NEGYVENNÉL KEZDŐDIK

RaM-ArT Színház

Pikali Gerda, Beleznay Endre, Gregor Bernadett, Németh Kristóf, Magyar Attila jutalomjátéka egy fergeteges komédiában. Linda boldogtalan, amit a férje nem…

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!