Program


Géniuszok - Albrecht Dürer

Géniuszok - Albrecht Dürer

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 3. kedd, 18:00

Magyar ötvös és nürnbergi német nő gyermekeként látta meg a napvilágot 1471-ben. Életművében a grafika jelentős szerepet kapott. Az egyedi rajz mellett a sokszorosító grafika fontos műfajának, a fametszetnek megújítója volt, ami hírnevét is megalapozta.
A német művészet mellett ismerte a kortárs velencei festészetet, amelynek újításait beépítette saját világába, így olyan egyetemes művészetet teremtett, amely messze kortársai fölé emelte Dürert. Sokoldalúságát az is jól jellemzi, hogy művészetelméleti kérdésekkel is foglakozott, így a német művészet igazi reneszánsz embere volt. A Kultúrkúria művészettörténeti sorozatának ezen előadása Dürer korát és művészetét mutatja be.

Ajánlatunk


CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Kövess minket!


További ajánlataink


BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!