Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Párkapcsolat határok nélkül? - Hol és hogy húzz határokat?

FRÖCCS Tari Annamáriával - Párkapcsolat határok nélkül? - Hol és hogy húzz határokat?

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 19:00

Mit, mennyit és miért érdemes áldozunk egy párkapcsolatban? Egy kapcsolat elején könnyen beleesünk abba a csapdába, hogy másnak (jobbnak, kedvesebbnek, rugalmasabbnak, lazábbnak, pontosabbnak stb.) mutatjuk magunkat, mint amilyenek vagyunk. Ezáltal kitolódnak a határaink, nem képviseljük a saját érdekeinket. Olyanok vagyunk, amilyennek a másik szemében látni szeretnénk magunkat.

Mit tegyünk, ha túlságosan önfeláldozóak voltunk, de változtatnánk? És ha mi zsákmányoltuk ki (akár akaratlanul) a másikat? Tari Annamáriával ezekre a kérdésekre keressük a választ, és improvizált jelenetekben mutatunk be konfliktusos, rosszul elsült vagy épp vicces párkapcsolati helyzeteket.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!