Program


FŐSZEREPBEN: A FUVOLA - Bach / Doppler Ferenc / Mozart - Drahos Béla F/2.

FŐSZEREPBEN: A FUVOLA - Bach / Doppler Ferenc / Mozart - Drahos Béla F/2.

J. S. Bach hat Brandenburgi verseny című sorozatának két darabjában is főszereplő a fuvola, másodmagával, illetve több szólóhangszerrel karöltve. Doppler Ferenc Erkel Ferenc közeli munkatársa volt, a romantika magyar zenéjét több nagyszerű fuvola-szólós művel gazdagította. A hangszer irodalmának kiemelkedően értékes darabja Mozart versenyműve fuvola és hárfa szólóra.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 18:00

MŰSOR

J.S. Bach: IV. Brandenburgi verseny, BWV. 1049, közreműködik: Drahos Béla és Drahos Rebeka - fuvola
J.S. Bach: V. Brandenburgi verseny, BWV. 1050, közreműködik: Drahos Béla - fuvola
Doppler Ferenc: Magyar fantázia, közreműködik: Drahos Béla - fuvola
Mozart: Fuvola-hárfaverseny K.299, közreműködik: Drahos Béla - fuvola, Felletár Melinda – hárfa
 
FUVOLÁS KÖZREMŰKÖDIK ÉS VEZÉNYEL: Drahos Béla
FUVOLÁN KÖZREMŰKÖDIK: Drahos Rebeka
HÁRFÁN KÖZREMŰKÖDIK: Felletár Melinda
 
Drahos Béla 1955-ben született Kaposváron. Kimagaslóan elismert fuvolaművész, fiatal korában több nemzetközi versenyen nyert értékes díjakat. Szóló és kamarazenei tevékenysége mellett hosszú évekig volt a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának szólófuvolása és számos hanglemeze jelent meg. Közben karmesteri tanulmányokat folytatott, 1992-ben mutatkozott be karmesterként. Székesfehérvárott az Alba Regia Szimfonikus Zenekar alapító karmestere volt, sikeres munkája elismeréseképpen 2017-ben a város díszpolgárává avatták. A Pécsi Tudományegyetem Zenei Fakultásának professzora. J. S. Bach hat Brandenburgi verseny című sorozatának két darabjában is főszereplő a fuvola, másodmagával, illetve több szólóhangszerrel karöltve. Doppler Ferenc Erkel Ferenc közeli munkatársa volt, a romantika magyar zenéjét több nagyszerű fuvola-szólós művel gazdagította. A hangszer irodalmának kiemelkedően értékes darabja Mozart versenyműve fuvola és hárfa szólóra.

Ajánlatunk


Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!