Program


Foci EB közvetítés:Magyarország - Svájc

Foci EB közvetítés:Magyarország - Svájc

Idén a Rózsakert Szabadtéri Színpadon Magyarország első idei EB meccsével kezdjük a mérkőzések közvetítését, ahol a hazai válogatott Svájccal mérkőzik meg Kölnben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 15. szombat, 15:00

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Idén is összefogunk és közösen kiállunk a független kortárs művészetért! Az ötödik Under500 Fesztivált június 15-16-án rendezzük meg az Artus Stúdióban. A fesztivál a korábbi évekhez hasonlóan az önkifejezés teljes szabadságának, a formai-átjárhatóságnak és kísérletezésnek biztosít teret. A zene, a performansz, a kísérleti színház, a kortárstánc és a vizuális művészeti formák egyszerre vannak jelen és formálják egymást.

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás!

Tokaj Fesztiválkatlan 10. jubileumi évad

Tokaj Fesztiválkatlan

Egész nyáron fantasztikus előadókat, énekeseket és csodálatos színházi produkciókat láthatsz. Igazi kikapcsolódás, felejthetetlen élményekkel!

William Shakespeare: SZENTIVÁNÉJI ÁLOM vígjáték egy részben a Scene Műhely előadásában a Gödöllői Királyi Kastély Erzsébet előkertjében Bemutató 2024. június…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!