Program


Film és divat - Várkert Divat

Film és divat - Várkert Divat

A Várkert Bazár legújabb sorozata egyedülálló koncepcióval épül a divat témakörére, első alkalommal a magyar filmtörténet és a divat kapcsolódási pontjait villantja fel, a magyar filmek divatját, azok öltözködésre gyakorolt hatását, a kosztümöket, tervezőket, a magyar film díváit állítja a középpontba.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 19:00

A könnyed hangvételű esteken egy műsorvezető és egy meghívott zenész, vagy zenei formáció fogadja a nézőket és kíséri végig a sorozat állandó vendége, Simonovics Ildikó divattörténész és az este sztárvendégeivel folytatott beszélgetéseit.

Első alkalommal vendégként köszönthetjük a számtalan magyar filmklasszikusban közreműködő Szakács Györgyi Kossuth- és Jászai Mari-díjas jelmeztervezőt és lányát, a szintén jelmeztervező Szlávik Julit, valamint Schell Judit és Szilágyi Tibor színművészeket, akik mindannyian sok izgalmas történetet elevenítenek majd fel a magyar filmtörténet elmúlt évtizedeiből.

Az esemény házigazdája Varga Livius a Quimby együttes alapító tagja, a kizárólag erre az estére készült, a műsor szerves részeként megjelenő zenei anyagot pedig ezúttal Zságer Balázs (Žagar) szolgáltatja. A választás nem véletlen, hiszen Zságer Balázs nevéhez számos színházi és filmzenei munka kapcsolódik. A BBC és a CNN műsorai mellett a CSI helyszínelőkben is hallhatók szerzeményei és több szakmai elismerésben részesült. Igazi erénye a zenei sokszínűsége, erről ad tanúbizonyságot a legújabb Žagar Experience szolóprojektje is, ahol inkább az ambient, a techno és a kísérletező kedvű elektronikus zenék felé kalandozik. 

Az előadást követően szeretettel várjuk Önöket a Žagar zenekar önálló koncertjére is, amelyet kombinált jeggyel kedvezményesen megtekinthetnek.

 

Közreműködők:

Schell Judit

Simonovics Ildikó

Szakács Györgyi

Szilágyi Tibor

Szlávik Juli

Varga Livius

Zságer Balázs

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!