Program


Fenyő Miklós Koncertshow 2023 - Siófok

Fenyő Miklós Koncertshow 2023 - Siófok

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERTSHOW nyári, legnagyobb állomása Siófok, a Plázs nagyszinpada, ahol augusztus 17-én csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 17. csütörtök, 20:30

A VIP jegy tartalmazza:

- VIP terasz (kiemelt hely és színpadi rálátás)

- Külön beléptetés,

- külön mosdó,

- külön bárpult,

- nyakba akasztható VIP Passz

 

MADE IN FENYŐ 

55 ÉV ROCK AND ROLL

FENYŐ MIKLÓS KONCERT - SHOW - 2023

SIÓFOK – PLÁZS NAGYSZINPAD  

2023. AUGUSZTUS 17. (csütörtök), 20.30

SZTÁRVENDÉG: RAKONCZAI IMRE

 

MADE IN FENYŐ – 55 ÉV ROCK AND ROLL!

55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. 

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERTSHOW nyári, legnagyobb állomása Siófok, a Plázs nagyszinpada, ahol augusztus 17-én csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Fenyő Miklós egy megismételhetetlen koncertshowra invitál mindenkit, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a Balaton parton Csavarnák fel a szőnyeget.

Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Még inkább Made in Fenyő!

A különleges este Sztárvendége ezúttal Rakonczai Imre, aki egy meglepetéssel is készül, de természetesen a közös duett sem maradhat majd el. Sőt a koncertet követően is folytatódik majd a jó hangulat, hiszen a Plázs hagyományainak megfelelően indul a Rakonczai Pianó éjszakába nyúló táncos bulija. 

Az 55 év Rock and Roll - Koncertshow új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a siófoki Plázs közönségét! Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert. Ha szereted Fenyőt, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz bulizni, ezt a különleges estét nem szabad kihagynod!

Ajánlatunk


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!