Program


Ez az a nap! 2017: A tűz

Ez az a nap! 2017: A tűz

EZ AZ A NAP! 2017: A TŰZ
GYÚJTS TÜZET BENNEM

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 15:00

Kapunyitás: 13 óra | Programkezdés: 15 óra | A helyeket kérjük elfoglalni 14:45-ig

2017 május 27-én ismét megrendezésre kerül a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozója, az Ez az a nap!, amelynek ezúttal is a Budapest Aréna ad otthont.
Az idei programban szerepel:
REND COLLECTIVE * HILLSONG WORSHIP REUBEN MORGAN * UNLESS * PINTÉR BÉLA * ÚJ FORRÁS * PRAZSÁK LÁSZLÓ * CSISZÉR LÁSZLÓ * DURKÓ HELÉNA * GERENDÁS PÉTER * ÁMEN * GUVNA B
Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor, Gareth Gilkeson, Reuben Morgan

A Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kiváncsi az elmúlt 15 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amelytől hevesebben ver a szívük, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.

A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.

Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérint azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Tartsatok velünk!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!