Program


Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból
2

Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból

Náray Erika, Polyák Lilla, Szulák Andrea. A három népszerű énekesnő egy színpadon. A világhírű Barbra Streisand-dalok hozzák őket össze.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 6. vasárnap, 19:30

Barbra Streisand kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer. Korunk egyik legismertebb és legtermékenyebb előadója. Ő az első női zeneszerző, aki Oscar-díjat nyert “Evergreen” című dalával. Nem csak filmjei és dalai, hanem saját szerzeményei által is nagy népszerűségre tett szert.

Koncertjein a zenei élményen túl aktuális gondolatokat sugall, többször filozofikus mélységben és vallásos áhitattal.Zsidó származását mindig büszkén vállalta, Jentl című film-musicaljében a zsidó vallásos élet gondolatait és hagyományait mutatja be és mélyen visszanyúl ősei hitéhez.1963-ban 50 éve jelent meg első albuma The Barbra Streisand Album címmel, valamint 30 éve mutatták be Jentl című filmjét. Ez a két évforduló adja az aktualitását annak, hogy dalaiból, életművéből válogatva egy, két részes szimfonikus, vokális koncerttel tisztelgünk a művész munkássága előtt.

Nagyszerű és ismert dalok, kitűnő hazai énekesek és az idén 50 éves Stúdió 11 zenekar interpretálásában. Ézelmekkel teli hangulat várható, ahol a dalok mondanivalója még erőteljesebben hat majd a közönségre, és a zenekar speciális hangszerelésének köszönhetően is zenei különlegességre számíthat a közönség.

Ajánlatunk


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge.

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!