Program


Esti Kornél - Itt maradtam az éjszakában

Esti Kornél - Itt maradtam az éjszakában

Karrierje eddigi legnagyobb szabású koncertjére készül az Esti Kornél, az ország egyik legnépszerűbb alternatív rockzenekara.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 3. kedd, 20:00

Ez lesz a szextett első olyan fellépése, amely során közismert dalaikból, illetve azokhoz illeszkedve egy tematikus program áll össze, amelyet Beck Zoli, a 30Y frontembere alkot meg és mesél el a közönségnek. A történet az éjszaka különböző fázisain keresztül nyújt betekintést az emberi lélek mélységeibe, a koncepcióhoz pedig az átdolgozott megszólalás mellett filmes alapokra helyezett vizuális elemek társulnak.

A mezőtúri gyökerű zenekar 2006-os indulása óta folyamatos építkezéssel ér el egyre szebb eredményeket, pályáját egyre több teltházas koncert jellemzi, egyre nagyobb helyszíneken. A Müpa Fesztivál Színház termében 2017-ben elfogyott minden jegy fellépésükre, azóta pedig csak tovább nőtt népszerűségük, nem kis részben 2018-as, eddigi legsikeresebb, ötödik nagylemezüknek köszönhetően. Az Eltűnt idő című remek album témái a tini kori indulás, majd az egyetemi évek jellegzetes problematikája után a korosodás útjára lépve az általánosabb létkérdéseket feszegetik. A közérzet-dalokat a hazai színtér egyik legösszetettebb zeneisége emeli ki a mezőnyből, műfajai a lendületes indie rocktól a kifinomult art rockig terjednek a széles, mégis egységes skálán. Ezen az estén ráadásul nagyszabású körítéssel (iamyank elektronikájával, továbbá vonós és fúvós hangszerekkel megtámogatva) szólnak egy fiktív főhős történetének keretében az emberi élet értelméről, törékenységről, erőről, ösztönről vagy éppen elvágyódásról, új dolgok felfedezéséről.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Dorottya

Gózon Gyula Kamaraszínház, Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház

Csokonai Dorottyája szellemes, vagány komédia a férfiak ellen fölkelő, elhanyagolt dámákról - költői bravúr, huncut, kócos remekmű Nagy-Kálózy Eszter jutalomjátékával!

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!