Program


Ennio Morricone
5

Ennio Morricone

Ennio Morricone a magyarokat választotta!
A világhírű zeneszerző és karmester utolsó európai turnéján a méltán híres magyar Modern Art Orchestrával lép fel, ráadásul a koncertsorozat megszervezését egy magyar koncertszervező cégre bízta.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. január 17. szombat, 20:00

A turné február elején indul Párizsban, majd Prága, Berlin, Zürich után a budapesti állomás 2014. február 15-én lesz a Papp László Sportarénában. A nagyszabású produkciót a rajongók ezek után Bécsben láthatják és hallhatják, majd áprilisban Münchenben, Luxemburgban, Brüsszelben, Amszterdamban és Kölnben. A koncerteken Ennio Morricone legismertebb filmzenéi csendülnek majd fel a Modern Art Orchestra előadásában. A zenekart maga Morricone vezényli majd.

Az olasz száramazású zeneszerző több, mint ötszáz film zenéjét komponálta, amelyek közül a legismertebbek az Egy maréknyi dollárért, a A Jó, a Rossz és a Csúf, a Volt egyszer egy Vadnyugat, A profi, a Volt egyszer egy Amerika, a Polip, A misszió, az Aki legyőzte Al Caponét vagy az Aranyeső Yuccában. Számos Golden Globe, Grammy és egyéb díjai mellett hat Oscar Díjat is kapott, amelyek közül a legutóbbi egy Életműdíj volt 2007-ben.

A Modern Art Orchestra és koncertmestere Bujtor Balázs nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Morricone mellettük tette le a voksot annál is inkább, mert így Magyarország és a magyar művészek számára is nemzetközi elismerést és ismertséget szerezhetnek. A zenekar már többször vett részt nemzetközi produkciókban és számos elismert külföldi előadóval dolgozott együtt, de ez a felkérés minden kétséget kizáróan minden eddiginél nagyobb mérföldkő számukra.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövess minket!


További ajánlataink


Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Gubik Petra: Mi van a zsebemben? Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Gubik Petra Junior Príma díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is járja a saját útját. Az önálló esten felcsendülnek kedvenc…

Az immár 33. alkalommal megrendezésre kerülő tavaszünnep a római hagyományokat felidézve kínál háromnapos feledhetetlen szórakozást a látogatók széles rétegeinek.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!