Program


Ébredés -  Lerch István, Malek Andrea és a SuperGroup

Ébredés - Lerch István, Malek Andrea és a SuperGroup

A számos szakmai elismeréssel díjazott zeneszerző, zongorista, énekes Lerch István, több mint 40 éve a magyar pop-rock élvonalának egyik vezető művésze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Wednesday, June 01 2016 8:00PM

Összesen hét albumot készített a V’Moto-Rock együttessel, majd 1989-től szólókarrierbe kezdett. Zenekarain kívül Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Malek Andrea és Charlie számára is írt dalokat. 
 
A koncert gerincét Lerch István Erkel-díjas zeneszerző dalai alkotják. A közel két órás zenei utazás az 1977-ben alakult V'Moto-rock időktől indul,majd Lerch  szólólemezei, Charlie-nak írt slágerei, és - nem utolsó sorban az est másik főszereplője - Malek Andrea részére írt dalai hangoznak el. Csupa ismert sláger, a Jégszív, az Angyallány, a Tűzvarázsló, a Gyere és szeress, a Pesti lány, a Gyere, hangolj rám, és megannyi jól ismert dal, amit az egész ország ismer. 
 
A kísérő zenekar a "Supergroup", amelynek tagjai  mind kitűnő zenészek:  Hrutka Róbert gitár, Lattmann Béla basszusgitár, Szendi Gábor ütőhangszerek, és a szerző, Lerch István billentyűs hangszerek. 
 
A koncert  vendége a Singer Street együttes, akik acapella és zenekari kísérettel is szerepelnek a programban.  

A Zsidó Művészeti Napok további programjai: www.zsidomuveszetinapok.hu

Our offer


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Follow us!


Suggestions


Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera in three acts, in Italian, with Hungarian English and Italian subtitles

A zenekar eddigi fennállása alatt kb. 6200 koncertet adott külföldön és idehaza, 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ünnepli az 1979-ben…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.