Program


Drift taxi és drift vezetés BMW E46 AC Schnitzer Versenyautóval
2

Drift taxi és drift vezetés BMW E46 AC Schnitzer Versenyautóval

Van jogosítványa? Ha igen, akkor a közel 300 lóerő vár csak arra, hogy megzabolázza!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Ezzel az élménnyel most egy nem mindennapi versenyautó motorjának léphet oda a résztvevő! Mind a közel 300 lóerő csak arra vár, hogy megzabolázza őket az újdonsült pilóta. Erre persze egy profi instruktor tanácsai állnak rendelkezésre a jobb első ülésből. Rendkívül jól kezelhető a BMW AC Schnitzer versenyautó, így a résztvevő egy elméleti oktatás és autóval való pár perces ismerkedés után bátran belevághat a Driftelés fortélyainak elsajátításába 10 percen keresztül. Ám az élménynek ezzel még nincsen vége, hiszen utána helyet cserél a résztvevő a pilótával, aki 3 körön keresztül igyekszik megmutatni, hogy milyen is az igazi driftelés, amikor egy versenyző irányítja az autót.
 
Fontos információk:

Helyszín: Mogyoród, Kerektó utcaA program 1 fő autóvezetését és 1 fő taxizását tartalmazza, az élmény megosztható egy másik személlyel.

A drift taxizás három körön keresztül zajlik, a versenyautó vezetés 10 perces. Emellett a program tartalmaz 10 perc elméleti oktatást is.

A program során a versenyautót minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személy vezetheti! A vezetéshez szükséges kiegészítők rendelkezésre állnak a helyszínen.

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítanak másik időpont egyeztetésére.

A programra kizárólag hétköznapokon, hétfőtől péntekig van lehetőség.

Ajánlatunk


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az éjszaka! Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Légy részese az Éjszakának – hiszen Minden Egy!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!