Program


DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE
2

DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE

Hallottál már olyan harsonáról, ami konyhai mosogatóból készült és steel drummal (léleklábassal) kísérik? Mit szólnál egy bolgár duda és ghánai xilofon duóhoz?  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 10:30

Danny Bain és Ágoston Béla először a Művészetek Völgye fesztiválon való közös koncertjük kapcsán találkozott egymással 2019-ben. Együttműködésük már a kezdetektől váratlan keveréke lett a különböző kultúráknak, stílusoknak és zenei tapasztalatoknak, és ennek a végtelen lehetőségeit próbálják azóta is színpadra vinni. Már a népi, klasszikus és házi készítésű hangszerek egyedi kombinációja is elég lenne ahhoz, hogy rabul ejtse a közönséget, de Danny előadói fortélyaival és Béla abszurd humorérzékével előadásaik valami olyasmivé alakultak, ami elmossa a színház és koncert közötti határokat.

Szörnyű szóviccek, nevetséges rímek és bolondos történetek vonják be a közönséget, akik még a zenébe is becsatlakoznak sípolós kutyajátékokkal. Ez nem csupán egy gyerekkoncert, hanem egy zenés revü, melyben Danny és Béla tökéletesen egybesző különböző világzenéket, saját dalokat, mesemondást, vígjátékot és zenebohócműsort, ezáltal egy igazán egyedi előadást hozva létre, mely szórakoztat, ámulatba ejt és elragadtat.

 

Az előadás hossza: kb. 50 perc

Ajánlott: 3-99 év

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 

Ajánlatunk


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!