Program


Daalarna Fashion Show 2022

Daalarna Fashion Show 2022

Gyere el az idei Daalarna Fashion Show-ra, nézd meg élőben a legújabb kollekció bemutatóját, és ünnepeld meg velünk a márka fennállásának 20. évfordulóját! Tarts velünk Te is a Daalarna fesztiválhangulatú divatbemutatójára a Millenárison!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 29. péntek, 19:00

Daalarna Fashion Show 2022

2022. április 29-én, pénteken, a Millenárison található Széllkapu Parkban rendezzük meg a Daalarna éves divatbemutatóját. A Daalarna idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját, ezért a szokásosnál is látványosabb bemutatóval és extra meglepetésekkel készülünk a közönségnek. A legújabb, 2023 tavasz-nyári kollekció modelljei mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákkal is készül a tervező, amelyekkel az elmúlt 20 év ikonikus Daalarna ruháit elevenítjük fel új köntösben. 

Idén az is újdonságnak számít majd, hogy a Daalarna bemutatók történetében először szabadtéren rendezzük meg az show-t egy bohém, felszabadult és laza hangulatú eseményen. Természetesen a dresszkód is ehhez igazodik: kényelmes/casual, az időjáráshoz igazodó öltözékben érkezzetek!

FONTOS: A korábbi évekkel ellentétben a délutáni és esti bemutatók helyett 2022-ben egy látványos esti show-t tartunk, melynek kezdési időpontja 19:00 óra (kapunyitás: 17:30-tól). 

A VIP jegy tartalma:

- Külön beléptetés
- Exkluzív goodbye csomag kozmetikai termékekkel és meglepetésekkel
- Belépés a VIP lounge-ba, ahol ajándék alkoholos frissítőkkel kedveskedünk VIP vendégeinknek
- Ajándék Daalarna koktél a Zsiráf Budában, melyet kifejezetten az eseményre álmodtunk meg
- A jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor (2022. december 31-ig történő megrendelés esetén)

FONTOS: Az elmúlt évektől eltérően, az ülőhelyeket nem a megszokott módon alakítjuk ki a bemutató szabadtéri jellege miatt, így a jegyek nem szólnak fix ülőhelyre. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Érdemes egész estés programra készülnötök, hiszen a Daalarna bemutató előtt és után is sok-sok izgalmas programmal és partnereinkkel közös aktivitással készülünk nektek: nyereményjátékra és italkóstolásra is számíthattok, de lehetőségetek lesz sminktermékeket és parfümöket is kipróbálni.  

A show után (20:00-tól) pedig egy izgalmas after party-ra invitálunk titeket, melynek helyszíne a Széllkapu Parkban található Zsiráf Buda.  

Esőnap: 2022. április 30.

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!