Program


Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

A IV. Szabad A Színpad tehetségkutató egyéni előadóinak közös estje

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 20:00

Cserna Kristóf:
Cserna Kristóf másfél éve kezdett dalokat írni, nagy hatással vannak rám a mindennapok, az élet eseményei. Zenéi mindenkinek szólnak, akik megszólítva érzik magukat a szövegek és dallamok által. Ha tud valamit adni magából, a zenéi által boldoggá tudja tenni az embereket, akkor én is boldog embernek mondhatja magát

Janik Levente:
Zenéi egyszerűek, de nem a megszokott módon strukturáltak. Egy-egy történetet elmesélő, érzéseket megragadó, szövegcentrikus hangulatzene, amellyel szeretné kiszakítani az embereket a szürke hétköznapokból. Célja valami olyat alkotni, amivel elgondolkodtatja az embereket.

Temesi Blanka 2020 óta ír dalokat saját szorongásairól, szívfájdalmáról. Gitáron, ukulelén és zongorán kíséri magát. Nagy hatással van rá az Elefánt és a Kispál és a borz. 2024-ben új dalokkal érkezik, amiket eddig csak élőben lehetett hallani tőle.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Régi balladakincsünk egyik legbecsesebb darabja, a Barcsai szeretője az egészestés bűnügyi táncdráma kiindulópontja. A férjét megcsaló feleségre rettenetes büntetés vár, de vajon hogyan és miért jutottunk el idáig?

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!