Program


Csepelyi Adrienn tárlatvezetése az Esterhazy Art Award 2023 kiállításban

Csepelyi Adrienn tárlatvezetése az Esterhazy Art Award 2023 kiállításban

Csepelyi Adrienn szerint "csak egészség legyen meg kortárs művészet" — és ezt nagyon komolyan is veszi. Szenvedélyesen szereti a múzeumokat, a zenét és az irodalmat – e három egyesül rendhagyó, szubjektív tárlatvezetéseiben, amelyeken az underground hip-hoptól Mozartig, a legújabb kortárs versektől a népdalokig bármi előfordulhat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 17:00

Bővebben a kiállításról:

Az Esterházy Art Award-díjat 2009 óta kétévente ítéli oda az ausztriai székhelyű Esterházy Privatstiftung. A díjra jelölt művészek kiállítása mértékadó és átfogó képet ad a fiatal magyar képzőművészvilágban megfigyelhető tendenciákról. Ebben az évben 262 pályaműből 18 alkotást jelölt a díjra a nemzetközi zsűri.

Az aktuális kiállítás címe, Breaking the Frame – Making Future arra utal, hogy a kiállított pozíciók közül feltűnően sok szakít a hagyományos, „autonómnak” vélt képformátumokkal, illetve ezeket sorozatokkal, műcsoportokkal vagy térbeli installációkkal váltja ki. Az egyes művészek motivációja, illetve az őket foglalkoztató témák egészen különbözőek; a kiállítás rendkívül erős pozíciókat mutat be, ugyanakkor többeknél felfedezhető a sebezhetőség, illetve a nosztalgia mint téma.

Ajánlatunk


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap szeptember 1.)

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM! Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja…

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!