Program


Cséki Kálmán Trió: Awakening

Cséki Kálmán Trió: Awakening

A Cséki név igen jól cseng a zenészek és muzsikát kedvelők körében. A méltán híres művészdinasztia fiatalabb generációjához tartozó, 36 éves Cséki Kálmán hosszú évekig a világhírű hegedűs, Roby Lakatos együttesének zongoristájaként volt ismert, de a közelmúltban úgy döntött, hogy zenekarvezetőként is kipróbálja tehetségét.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 21. péntek, 20:00

Pecek Lakatos Krisztián bőgőssel és a Svédországban élő, de gyakran hazalátogató Csörsz Zoltán dobossal megalapított, különleges zenei érzékenységű triója remek lehetőséget teremtett ahhoz, hogy elmélyült kompozíciók révén teljes palettájában csillogtassa meg egyaránt virtuóz és lírai szépségű játékát. A csapat Awakening (Ébredés) címmel megjelent bemutatkozó albuma „hamisítatlan modern mainstream”, ahogy Gáspár Károly fogalmaz a lemezről írt kritikájában a jazzma.hu oldalon. A kizárólag a zenekarvezető kompozícióiból álló, sokszínű és izgalmas program mindvégig leköti hallgatói figyelmét és komoly további jövő ígéretét hordozza. A koncerten a doboknál Serei Dánielt hallhatjuk majd.

 Közreműködik:

    Cséki Kálmán - zongora
    Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
    Serei Dániel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!