Program


CARACOL | Ilusión Flamenca

CARACOL | Ilusión Flamenca

Túl azon, hogy "flamenco illúzió", jelentheti azt a kellemes, magával sodró hangulatot, jókedvet amit a flamenco a maga bűvkörében teremt.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

CARACOL / Ilusión Flamenca

Böröcz Petra – tánc
György Andrea – hegedű
Gál Katalin – zongora
Bózsa Anikó – cajón, taps

Ilusión Flamenca. Túl azon, hogy "flamenco illúzió", jelentheti azt a kellemes, magával sodró hangulatot, jókedvet amit a flamenco a maga bűvkörében teremt. Ez az az érzés, ami a flamenco tüze körüli kapcsolódásra hívja az embert, amitől jó lesz hallgatni, nézni, művelni, feloldódni benne.

A flamenco eredendően is több (zenei) kultúra találkozása, avagy kapcsolódása révén jött létre, és ehhez szükséges nyitottságát megőrizte a mai napig. A flamenco kultúrájához így könnyedén társíthatók a műfajban nem tradicionális hangszerek, mint zongora, hegedű, cselló, fuvola, s ugyanilyen természetességgel fuzionál különféle zenei irányzatokkal, mint jazz, klasszikus zene, folk, rock.

A Caracol különleges zenei utazásra hívja közönségét. Az andalúz napfényt idéző tradicionális flamenco darabok zongorán és hegedűn szólalnak meg a műfajban megszokott lüktető ritmikai kísérettel. György Andrea sokszínű hegedűjátéka Gál Katalin virtuóz zongorajátékával összefonódva, Bózsa Anikó pergő ritmusainak előterében kelti életre a tradíciót és jelenünk „zenei visszhangjait”. A flamenco nyers ereje és ősi jellege mellett megjelenik egy modernebb, finomabb hangulat, és mindezek elegye rendkívül izgalmas élményt nyújt. A muzsika tánccal is kapcsolódik a hagyományos keretekhez hasonlóan: Böröcz Petra finom, egyben erőteljes mozdulatai és ritmusjátékai rezonálnak a napjaink déli tengerpartjaira invitáló zenei világgal.

Ezen az estén Girán Péter flamenco gitáros vendégművész mesésen finom és virtuóz játéka teszi még színesebbé a műsort.

A koncert után 22.00 órától a Budapesti Színházak Éjszakájának programja következik, melyet megváltott jeggyel vagy karszalaggal lehet megtekinteni!

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

Az előadás napján magasabb jegyárral kell számolni!

Kávéházi nézőtér: 4/2 szék az asztalok körül.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!