Program


Budapest Makett | Binálé kiállítás

Budapest Makett | Binálé kiállítás

Egy jeggyel két különleges, immerzív kiállítás a margitszigeti Kristályban! Csak a Budapesti Tavaszi Fesztivál alatt, testközelből felfedezhető Budapest legnagyobb makettje, most AR kiterjesztéssel; valamint 50 kortárs alkotó kollektív digitális tárlata, ahogy meg sosem láttuk. Kísérőprogramok és kapcsolódó események, múlt és jövő, kézművesség és technológia kihagyhatatlan találkozása.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 7. vasárnap, 18:00

Budapest Makett – Összerakjuk Budapestet!

Hogyan követi Budapest élő szövetének változását, épületeinek létrejöttét, esetleg eltűnését a városról készült makett? Páratlan műszaki emlék a Budapestről készült modell, mely 1:500 arányban, felismerhető részletgazdagságban ábrázolja Budapest magját, a belvárost, a budai várat, a Dunát és a budai hegyeket. A városegyesítés 150. évfordulója alkalmából az 1970-es években, fából készült modell most a modern kor technológiai eszközeivel megjelenített tartalommal egészül ki.

Binálé - Nemzetközi digitális művészeti szemle

A kiállítás nemzetközi és hazai művészek, szupersztárok és pionírok alkotásait mutatja be egy immerzív digitális vásznon. A művészeti szemle technológia és demokrácia kapcsolatát helyezi új fénytörésbe Buda, Pest és Óbuda egyesítésének 150. évfordulóján.

A kiállításokról, művészekről, alkotókról bővebben, a kiállításokat kiegészítő programokról további információt a fesztivál honlapján olvashatnak: btf.hu.

A kiállításokat diákigazolvánnyal rendelkezők kedvezményes diákjeggyel látogathatják. Kérjük, hogy a jogosultság igazolásához a diákigazolványt mindenképpen hozzák magukkal.

Nagyobb diákcsoportok részére külön kedvezményes jegy áll rendelkezésre: minimum 20 fő esetén lehet igénybe venni a csoportos diákjegyet. A diákcsoportok esetében 10 főnként 1 kísérő felnőtt jogosult a csökkentett árú jeggyel való belépésre. Kérjük, ebben az esetben is minden diák hozza magával diákigazolványát!

A kiállítást annak élvezhetősége és biztonsági szempontok alapján korlátozott létszámú nézőközönség látogathatja egyszerre. A jegyek a vásárláskor kiválasztott időponttól 2 órán át érvényesek, ill. jogosítanak a belépésre, ezért kérjük, figyeljenek a látogatás megtervezésekor erre! Az így esetleg érvénytelenné vált jegyek visszaváltására, átfoglalására nincs lehetőség!

A megváltott jegy egyszeri belépésre jogosít. Felhívjuk a figyelmet, hogy jegyeket kizárólag online tudnak vásárolni, a helyszínen nincs jegyértékesítés!

A margitszigeti Kristály Színtér a Hajós Alfréd uszoda mellett található, 10 perc sétára a Margit-hídtól. A helyszín tömegközlekedéssel, biciklivel és gyalog közelíthető meg, amennyiben autóval érkezne valaki, az Árpád-hídnál található parkoló, innen 26-os busszal, gyalog vagy MOL bubival, bringó-hintóval juthatnak el a sziget másik végébe.

A kiállításokkal párhuzamosan, a Kristály Színtér Akvárium termében a Budapesti Tavaszi Fesztivál bemutatja a Flying Data – Utopia részvételi színházi előadást, mely külön, előre váltott jeggyel látogatható!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

bohózat két felvonásban

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!