Program


Budapest Ballet Grand Prix - DÖNTŐ / FINAL ROUND

Budapest Ballet Grand Prix - DÖNTŐ / FINAL ROUND

A hazai táncművész képzésére hivatott Magyar Táncművészeti Egyetem új, kiemelkedő művészi színvonalú balettversenyt hirdetett a magyar táncszakma népszerűsítése érdekében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 23. csütörtök, 16:00

A hazai táncművész képzésére hivatott Magyar Táncművészeti Egyetem új, kiemelkedő művészi színvonalú balettversenyt hirdetett a magyar táncszakma népszerűsítése érdekében. Az évről évre megrendezésre kerülő Budapest Ballet Grand Prix nemzetközi balettverseny a világ minden tájáról fogadja tehetséges fiatal táncművészek jelentkezését, hogy próbára tegyék kiválóságukat, tehetségüket és elhivatottságukat, és számos lehetőséget kínál nekik, hogy előre haladjanak táncművész karrierjükben. Japántól Amerikáig a szakmai iskolákból és együttesekből érkező versenyzők három korcsoportban hozzák ki magukból a legjobbat, klasszikus és kortárs táncban egyaránt.

A középdöntőknek és döntőnek a Nemzeti Táncszínház ad otthont, a záró Gálát pedig a Művészetek Palotájában élvezhetjük a BBGP23 legemelkedettebb záróakkordjaként. A gálaesten közreműködik a Győri Balett társulata és az est folyamán fellépnek a különböző kategóriák győztesei, dobogósai, és a közöségdíjas versenyzők is.

A BBGP szervezőbizottsága a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

 

Rendező: Magyar Táncművészeti Egyetem

Ajánlatunk


Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: KALAMAZOO (Orlai Produkció)

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

Kövess minket!


További ajánlataink


Auer Fesztivál

Veszprém, Hangvilla, Megyeháza, Szent Mihály Főszékesegyház

Világsztárokkal és változatos kamarazenei programokkal, zenekari és világzenei produkciókkal ünnepeli 10. jubileumát a veszprémi AUER FESZTIVÁL július 29. és augusztus…

Traviata

Magyar Állami Operaház

Fülledt hangulatú, mámoros estélyek, fényűző, féktelen élet, gyöngyöző pezsgő – és egy lassan ölő betegség. Ezek jellemzik a kaméliás hölgy…

Giuseppe Verdi AZ ÁLARCOSBÁL Opera három részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!