Program


Búcsú az éjszakától - Catherine Deneuve (L’adieu a la nuit)

Búcsú az éjszakától - Catherine Deneuve (L’adieu a la nuit)

Búcsú az éjszakától - Catherine Deneuve (L’adieu a la nuit)
Murielnek nagy boldogság, hogy unokája, Alex pár napra meglátogatja. A fiú Kanadában készül új életet kezdeni, de a viselkedése gyanakvást kelt a nagyanyjában, és csakhamar ki is derül, hogy nem egészen mondott neki igazat.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 8. kedd, 18:30

Búcsú az éjszakától - Catherine Deneuve  (L’adieu a la nuit)
Francia dráma, 2019, 103’
Rendezte: André Téchiné
Szereplők: Catherine Deneuve, Kacey Mottet Klein
Francia nyelven, magyar felirattal
Berlini Nemzetközi Filmfesztivál 2019 – versenyprogram
Murielnek nagy boldogság, hogy unokája, Alex pár napra meglátogatja. A fiú Kanadában készül új életet kezdeni, de a viselkedése gyanakvást kelt a nagyanyjában, és csakhamar ki is derül, hogy nem egészen mondott neki igazat.

L’adieu à la nuit
Drame, 2019, 103’
Pays de production : France
Réalisateur : André Téchiné
Avec Catherine Deneuve, Kacey Mottet Klein
Français, sous-titré hongrois
Sélection à la Berlinale (2019)

Muriel est folle de joie de voir Alex, son petit-fils, qui vient passer quelques jours chez elle avant de partir vivre au Canada.  Intriguée par son comportement, elle découvre bientôt qu’il lui a menti.

 

 

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!