Program


BRIAN CULBERTSON koncert

BRIAN CULBERTSON koncert

A 90.9 Jazzy és a Raffaello bemutatja:

Május 26-án Budapesten koncertezik a smooth jazz legújabb csillaga, aki egyedülálló módon ötvözi a jazz-t, az r 'n' b-t és a funky-t!

Hölgyeim és uraim, a Millenáris Teátrum színpadán Brian Culbertson! A 90.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2011. május 26. csütörtök, 20:00

A smooth jazz és funk új trónkövetelője Brian Culbertson, aki 8 évesen kezdett zenélni, és mára a zongora mellett a harsona és a basszusgitár mesterévé nőtte ki magát. A hangszeres tudás mellett az amerikai fiatalember számára teljesen természetes, hogy a közönség a show-t is díjazza, így ez a magas minőségű műsor magától értetődő része.

Fényképes bizonyíték is van arra nézve, hogy Brian már igen korán kezdte: a Bringing Back The Funk című lemez borítóján egy olyan fotó látható, melyen a művész két és fél évesen (!) fejhallgatóval a fején hallgat egy Earth Wind c Fire lemezt, a legteljesebb átéléssel. Később, amikor már beszélni is tudott elmondta, hogy nagy hatással volt rá többek között a Brecker Brothers és James Brown munkássága is.

A fiatal tehetség a chicagói DePaul Egyetem elvégzése után 1994–ben rögtön kiadta első lemezét, melyet azóta még 12 album követett. A kiadványok mellett eddig 25 olyan dal elkészítésében vett részt zenészként/producerként, melyek mind elérték a listák csúcsát.

Diszkográfia: Long Night Out (1994), After Hours (1995), Modern Life (1995), Secrets (1997), Somethin' Bout Love (1999), Nice & Slow (2001), Come On Up (2003), It's On Tonight (2005), A Soulful Christmas (2006), Bringing Back The Funk (2008), Live From The Inside (2009), XII (2010)

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Szellemes, érzékeny mese az emberi kapcsolatokról. Elegánsan konzervatív és mégis tele modern fordulatokkal, gondolatokkal: egy előadás, amely igazán emlékezetes színházi estét tartogat.

zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József Színház koprodukciója

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!