Program


BOLYKI BALÁZS ÚJÉVI NAGYKONCERTJE

BOLYKI BALÁZS ÚJÉVI NAGYKONCERTJE

A 2024. január 1-i nagyszabású dupla koncerten Bolyki Balázs és a 25 fős Bolyki Soul & Gospel Kórus mellett a művész négy fiából álló B4 együttessel egészül ki a formáció. Vendég: Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 1. hétfő, 19:00

BOLYKI BALÁZS ÚJÉVI NAGYKONCERTJE

A műsorban a jól ismert örökzöld soul & gospel klasszikusok mellett olyan dalok is felcsendülnek, mint az „Oh, happy day", a „Changed the world" vagy Leonard Cohan világslágere a „Halleluja". Természetesen az elmaradhatatlan magyar nyelvű dalok valamint Bolyki Balázs nagysikerű saját szerzeményei is színesítik a műsort.

A Prima-díjas énekes születése óta énekel. Kezdetben testvéreivel, mint Bolyki Brothers járták be a világot, majd 2011-től saját alapítású formációját a Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórust ismerhették meg a nézők.
Dalszerzőként, szövegíróként és hangszerelőként is számos hazai és külföldi lemezen közreműködött már, és több esetben kapott munkája elismeréseként arany illetve platina lemezt. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint a világhírű gitárművész Al Di Meola, vagy a Holmes Brothers- akik több alkalommal voltak az év blues együttese az USA-ban.

Bolyki Balázs a saját maga alapított kórusa által egy professzionális énektudással nem rendelkező, de profi hozzáállással bíró jelentkezőkből olyan keresztény értékeket képviselő zenei formációt hozott létre, mellyel mostanra már szakmailag is nemzetközi színvonalú produkciót élvezhetnek a nézők.

A csapat az elmúlt 10 évben többször is bizonyította, hogy  hittel, bizakodva tekintenek a jövőbe. A gospel igazi üzenetén keresztül bármilyen körülmény ellenére is reménnyel telve hisznek abban, hogy lehetséges szeretettel, bizakodva élni.

A 2024. január 1-i nagyszabású dupla koncerten Bolyki Balázs és a 25 fős Bolyki Soul & Gospel Kórus mellett a művész négy fiából álló B4 együttessel egészül ki a formáció.
Vendég: Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő

A műsor garantáltan varázslatos újévi koncertélményt ígér minden érdeklődő számára.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Kövess minket!


További ajánlataink


Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

Gamer Symphony – látványos game music show ikonikus videójátékok zenéjével, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval és cosplay-show-val.

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködnek a Virtuózok zsűritagjai és legkiemelkedőbb tehetségei. Sztárvendég: Plácido Domingo

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!