Program


Balázs Pali  55/27 - Dupla Születésnapi koncert

Balázs Pali 55/27 - Dupla Születésnapi koncert

Fergeteges ÉLŐ SHOW Budapesten!
Balázs Pali 55 /27
DUPLA SZÜLETÉSNAPI KONCERT A FŐVÁROSBAN

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 18. szombat, 19:00

Hét év után újra Budapesten tart koncertet Balázs Pali a többszörös Fonogram díjas énekes, dalszerző. 55 éves születésnapját méltó módon egy fergeteges hangulatú koncerttel ünnepli, amely egyben énekesi pályafutásának 27.évfordulója is.

20 lemez és több mint 2 óra slágercunami!

Egy semmihez nem hasonlítható, érzelmekkel teli koncertre hívja rajongóit, melynek zenei tartalmát az eddig megjelent 20 CD lemezén szereplő arany és platina lemezes dalok fogják alkotni. A rajongók egy igazi időutazáson vehetnek részt mivel a koncert során együtt énekelhetik Palival kezdeti pályafutásának legnépszerűbb feldolgozás slágereit.

A minőségi élő muzsika semmihez sem hasonlítható élménye.

Kiemelt szerepet kapnak a 2000 –s években született országos slágerek is, mint a ma már klasszikusnak számító Sirályok sírnak, Nem adom kölcsön a szívem, Hova visz a vonat, Veled leélném az életem.

Természetesen az elmúlt években született Pali nagysikerű saját szerzeményei is szerepelnek majd a repertoárban mint a Találj meg boldogság, Egyszer próbálj ki, Te vagy az igazi, és a többi megasiker, a több mint 2 órás koncerten.

A minőségi Élő koncert semmihez sem hasonlítható élménye garanciát jelent Pali állandó zenekara a Balázs Pali Live Band, valamint a látványos fény és hangtechnika egyaránt.

Ünnepeljen Ön is Magyarország egyik leghitelesebb énekesével, akinél az őszinte emberi érzések a dalaiban is visszaköszöntek az elmúlt 27 évben!

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Kecskemétre!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!