Program


Bagossy Brothers Company - Ünnep - Advent a Várkert Bazárban
2

Bagossy Brothers Company - Ünnep - Advent a Várkert Bazárban

A 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége elképesztő ívet rajzolt. A Bagossy Brothers Company energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált előbb az erdélyi, majd az egész Kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 3. vasárnap, 18:30

A csapat eddigi pályafutása során 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncert lemezt, 1 EP-t, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A zenekar minden albuma többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, amelynél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat, míg a 2021-es Fordul a világ album már négyszeres platinalemez.

Az idén 10 éves zenekar jelenleg ötödik lemezén dolgozik, amely 2023-ban jelenik meg. 

Az elmúlt időszak tevékenységét számos díj is övezte, a zenekar immár négy Petőfi Zenei Díjjal (az év akusztikus koncertje, az év zenekara, az év videóklipje és Bagossy Norbi révén az év előadója), és két Fonogram díjjal (az év hangfelvétele) büszkélkedhet, emellett elnyerték Erdély legnagyobb zenei díját, a Legszebb Erdélyi magyar Dal címet is.

A zenekar 2020-ban a Due Médiakutató hálózat közvéleménykutatása alapján Magyarország legnépszerűbb zenekara lett, míg ugyanezen esztendőben egyedüli magyar zenekarként kerültek be mind zenekari, mind dal kategóriában is a Spotify éves TOP10 listájába. 

 

Közreműködik:

Bagossy Norbert (gitár, ének)

Bagossy László (basszusgitár, vokál)

Bartis Szilárd (dobok)

Tatár Attila (gitárok, vokál)

Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk)

Ajánlatunk


Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barbárglamour Szép

Dumaszínház, Budapest - Átrium

Barbárglamour - Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Tóth Edu
"Sok ezer kilométert maga mögött hagyva, jó pár száz dobozos…

Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!