Program


Bagatell - Bezerédi Zoltán verses estje

Bagatell - Bezerédi Zoltán verses estje

Összeállítás Ady Endre, Babits Mihály, Esterházy Péter, Háy János, József Attila, Petri György, Marin Sorescu, Spiró György, Szabó Lőrinc, Térey János és Vörösmarty Mihály műveiből.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 25. szerda, 19:00

Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színművész a Katona József Színház tagja, de számos filmben is szerepelt az elmúlt évtizedekben. A bemutatott előadás szövegeit maga válogatta, olyan verseket hallhatunk ezen az esten, amelyek számára fontosak, meghatározóak.

Az előadás hossza: 60 perc, szünet nélkül.

"Izgatott ember lép be a színre. Akit a mondandója izgat, mondandója pedig: egy órányi versfolyam. Első szavai egyike is az izgalomra utal. Bezerédi Zoltán szerepeiből ismert kettős énje áll előttünk: a feltüzelt, egyben az önuralom biztonságát kereső megszólaló. [...] Isten neve az est egyik leggyakrabban elhangzó szava, s Bezerédi versmondásának egyik fő célja, hogy a szó valós tartalmakat kapjon a verseket mondó személy, a művész lírává emelt élet- és töprengés-vállalkozásában. E szándék programként, mintaként, erőfeszítésként maradéktalanul célba ér és maradandó emléket hagy." (Tarján Tamás, Revizor)

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!