Programm


Back II Black Reloaded Party

Back II Black Reloaded Party

Back II Black Reloaded Party – Back II Black + Funky Feeling Party

Visszatérés a gyökerekhez: újra eredeti felállásban zenél az ország első számú funky bandája, az idén 20 éves Back II Black, amit az Akár péntek, akár szombat és a Szerelembomba című dalokból ismerhetett meg a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2016. April 16. Samstag, 21:00

Az idén fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Back II Black eredeti formációban tölti újra a funky elemeket. Tizenöt évnyi külön utakon járás után a zenekar élén újra első énekese és alapító tagja, Somody Zoltán, azaz Guru áll.

A régi-új felállás lehetővé teszi a visszatérést a zenekar gyökereihez, azaz a pozitív, könnyed, ám igényes szórakoztató stílushoz, amit az Akár péntek, akár szombat, a Szerelembomba és a Szombat esti láz című dalokból ismerhetett meg a közönség.

Azonban nem valamiféle nosztalgia felébresztése a cél: a zenekar megújult energiáit friss, aktuális dalok írására, valamint látványos, lendületes színpadi show létrehozására fordítja.

A koncert után DJ SuriImi pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat a szokásosan fergeteges Funky Feeling Partyn.

A zenekar
Ének: Somody Zoltán
Basszusgitár: Csejtei Tamás
Gitár: Erdélyi András
Dob: Glatz Gábor

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak:

Prémium: 3.800 Ft

Standard: 2.800 Ft

Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Unser Angebot


Fedezze fel a The Ultimate Show varázsát Marcelito Pomoy, Elina Nechayeva, Petar Markoski és az Urban Verbunk néptáncegyüttes különleges együttműködésében! A budapesti Tüskecsarnokban 2024. május 24-én egy emlékezetes estre várjuk Önöket, ahol a zene és a tánc találkozása felejthetetlen élményt ígér!

A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

Follow us!


Angebote


Kalamazoo - vígjáték Szép

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz,…

Random Trip - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár

Néhány éve már hagyománnyá vált, hogy a Random Trip csapata a Várkert Bazár falai közt zárja az évet, de idén…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!