Program


Auer Fesztivál - Veszprém - AUER TRIÓ

Auer Fesztivál - Veszprém - AUER TRIÓ

Az Auer trió három művésze szólistaként, kamarazenészként is rendszeres közreműködője a hazai és külföldi koncertéletnek, mindhárman tanítanak a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián, mindemellett közösen jegyzik az évente megrendezett nemzetközi Echo Nyári Akadémiát.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 12. péntek, 20:00

Az együttes 2016 nyarán alakult a veszprémi Auer Fesztiválon, így a névválasztás is adta magát, annál is inkább, mert a világot a hegedűjével meghódító Auer Lipót kamarazenészként is legendás volt.
Az Auer Trió repertoáron tartja az irodalom meghatározó darabjait, Haydn, Beethoven, Schubert, Mendelssohn, Brahms, Dvořák remekműveit, de bemutatnak ritkábban hallható opuszokat is.
2019-ben jelent meg első, „Triography” című lemezük, amelyet a kritika így méltatott: „...Haydnt tudják játszani olyan hozzáállással, mintha régizenészek, Beethovent, mintha csak szerény, de odaadó kamaraművészek, Mendelssohnt mintha szólisták volnának.”
Azóta újabb CD-felvételeik is napvilágot láttak, Csajkovszkij, Schubert és Liszt trióit játszották lemezre. A hazai koncertélet rendeszeres meghívottjai, de felléptek már többek között Rómában, Varsóban, Stockholmban is.

Az Auer trió tagjai:

Fülei Balázs zongoraművész
Kováts Péter hegedűművész
Varga István gordonkaművész

Műsor:

HAYDN: C-dúr trió Hob XV:27
BEETHOVEN: c-moll trió
No. 3, op. 1 No. 3
szünet
BRAHMS: H-dúr trió No. 1, op. 8


Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!