Program


Anilogue 2023: Tűzmadár - a virág emléke

Anilogue 2023: Tűzmadár - a virág emléke

japán anime, 94 perc, 2023
japán nyelven, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 1. péntek, 20:00

Rendező: Shôjirô NISHIMI

A kietlen Eden17 bolygón történt tragédia, szerelmének elvesztése után Romi, hogy életét a fia számára meghosszabbítsa, fagyott álomba merül. Ám egy hiba folytán 1300 évvel később egyedül ébred a távoli jövőben. A bolygót ekkorra már benépesítették új lakói, és Romi az általuk épített hatalmas város, Eden17 királynője lesz. Egy napon útnak indul a Földre, hogy  teljesítse a kisfiának tett ígéretét. Az Osamu Tezuka legendás mangasorozatán alapuló történet új befejezést kap ebben a Shojiro Nishimi rendező és a STUDIO4℃ által készített látványos filmben.

Tovább az Anilogue Filmfesztivál részletes programjára 

Jegyárak:
A filmfesztivál előadásaira a belépődíj 2600 Ft.
Bérlet: 9900 Ft.
Bérletet vált, aki az Uránia Nemzeti Filmszínházban vetítésre kerülő hat különböző előadására egyszerre vált teljesárú jegyet. Ez a kedvezmény online jegyvásárláskor is él. A bérlet a gyerekprogram vetítéseire nem érvényes.

Jegykedvezmények:
Diák, pedagógus, nyugdíjas kedvezmény: A kedvezményre jogosult nézők a pénztárban 1950 Ft-os áron válthatnak jegyet.
Gyerekprogram vetítéseire a jegyár egységesen 1950 Ft.

Ajánlatunk


Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Traviata

Magyar Állami Operaház

Fülledt hangulatú, mámoros estélyek, fényűző, féktelen élet, gyöngyöző pezsgő – és egy lassan ölő betegség. Ezek jellemzik a kaméliás hölgy…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!