Program


Alma együttes Mikulás koncertje

Alma együttes Mikulás koncertje

Várjuk közösen a Mikulást az Alma együttessel!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 3. szombat, 10:00

Az Alma együttes Magyarország  a legnépszerűbb gyermek zenéket játszó együttese, december 6-án 11 órától fergeteges Mikulás napi koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban.

December 6-án mindenkihez megérkezik a Mikulás, ezen a gyermekek - és az örök gyerek felnőttek - számára igen fontos napon, nemcsak az ünnephez kapcsolódó dalokat, de az együttes legnagyobb slágereit is hallhatja a nagyközönség az együttes repertoárjából.

Gyertek el, ünnepeljetek, bulizzatok és várjátok, a Mikulást az Alma együttessel.

Az Alma együttesről:A 17 éve alakult együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

Kedves Szülők!  A 0 - 3 év kor közötti gyermekek részére ölbe ülős jegy váltható 500,- Ft / db áron. Ezeket az ölbeülős jegyeket online nem lehet elérni, kizárólag személyesen elővételben a Belvárosi Színház szervezésén (VII. kerület, Dohány u. 1/a.) vagy az előadás napján a Budapest Kongresszusi Központ pénztárában lehet megvásárolni. Egy felnőtt egy ölbe ülős jegyet vehet, a vásárlásához szükséges bemutatni a helyre szóló jegyeket.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!