Program


A szarvastestvér
2

A szarvastestvér

A Kassai Bábszínház vendégjátéka szlovák nyelven

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 8. csütörtök, 15:00

A gonosz mostohának elege lett abból, hogy tovább etesse Annit és Jankót, és elhatározta, hogy elpusztítja őket. A testvérek elmenekültek az erdőbe, de a gonosz mostoha megátkozta őket, hogy amilyen állat lábnyomából isznak, olyan állattá változzanak. Kicsi Jankó az átok ellenére iszik a szarvas lábnyomából, és abban a szempillantásban szarvassá változik.

A mese a felvidéki Abaúj, Gömör, Szepes és Zemplén megyékből ered. A színpadi adaptáció olyan kézzel faragott fabábokkal ragadja meg a nézők figyelmét, amelyek a népi kultúra stílusjegyet viselik magunkon. A színészek népviseletben lépnek fel, énekelnek, táncolnak, és különböző hangszereken játszanak hagyományos népzenét. Az előadás interaktív, a gyerekek kapcsolatba léphetnek a színészekkel és a mesével a színpadon és nézőtéren zajló események során.

A Kassai Bábszínházat 1959-ben alapították, és a 4. hivatásos bábszínház lett Szlovákiában. A kezdetektől napjainkig 190 színpadi bemutatót tartottak, és jelenleg ez az egyetlen professzionális bábszínház Kelet-Szlovákiában.

Szlovák népmesei motívumok nyomán írta és rendezte: Badin Ádám
Dramaturg: Katarina Hegedüsová
Tervező: Boráros Szilárd
Zene: Milan Rados
Közreműködik: az Urbán házaspár
Rendezőasszisztens: Frantisek Dolejsí

Szereplők:
Erdész, Nagybácsi: Frantisek Dolejsí
Mostoha, Királyné, Dadus lánya: Erika Molnárová
A szarvastestvér, Jankó: Peter Orgován
Herceg: Juraj Fotul
Asszony, Dadus: Beáta Dubielová

Ajánlatunk


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!