Program


A Halloween véget ér

A Halloween véget ér

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 31. hétfő, 19:50

A Halloween véget ér

Halloween Ends 2022 112 perc

 

Rendező:

David Gordon Green

 

Főszereplők:

Nick Castle

James Jude Courtney

Jamie Lee Curtis

Judy Greer

Andi Matichak

Will Patton

Kyle Richards

 

Laurie Strode számára ez a harc lesz a végső.

A filmtörténet legelismertebb, legkedveltebb horrorsorozata 45 év után elérkezik nagyszabású, rémisztő befejezéséhez, melynek során Laurie Strode utoljára csap össze a gonosz megtestesülésével, Michale Myersszel egy olyan küzdelemben, amilyet még nem láthattunk a mozivásznon. Csak az egyikük fogja túlélni.

Az ikonikus Jamie Lee Curtis utoljára tér vissza Laurie Strode-nak, a horror műfaj első „utolsó lányának” szerepében, amely útjára indította Curtis karrierjét. Curtis már több mint négy évtizede alakítja Laurie-t, ez az egyik leghosszabb színész-karakter párosítás a filmtörténetben. Amikor a sorozat újraindult 2018-ban, a Halloween bevételi rekordokat döntögetett, a sorozat legnagyobb bevételt hozó fejezete lett, és a legmagasabb nyitóhétvégét produkálta a női főszereplős horrorok közül.

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

Forgalmazó: UIP-Duna Film

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!