Program


A Hahó Együttes adventi ökobulija / SÁTOR

A Hahó Együttes adventi ökobulija / SÁTOR

Simogass kutyát, puszilj bogarat, ölelj fát, szedj szemetet, itt mindent lehet - a zene mindenek felett! A Hahó együttes a magyar gyerekzenekarok között egyedülálló missziót teljesít, amikor nem csak szavakkal, de énekkel, zenével, tánccal is felhívja a figyelmet arra, hogy csak egy Földünk van, amire jobban kell vigyáznunk.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 11:00

Különleges hangulatú koncertjeiken mindig együtt zenélnek a gyerekekkel, a gyerekeknek. És a gyerekekért, vagyis a holnap felnőttjeiért, ez alkalommal a karácsony jegyében.

A Hahó együttes 2010-ben alakult, és rövid idő alatt markáns profilt alakított ki. Ők azt mondják, hogy az „öko-tutit” népszerűsítik, de valójában szórakoztatva tanítják meg, hogyan működik világunk, illetve azt, hogy ideális esetben hogyan kellene működnie. Dalban mondják el, hogy a vitaminkatonák hogyan győzik le a bacilusokat, hogy mit érdemes megvásárolni a boltban és mit nem, hogy miért legyen nálunk mindig vászon bevásárlótáska, vagy hogy mitől jobb egy csomagolásmentes bolt. A frontember Kardos-Horváth János már a rendkívül népszerű Kaukázus és a Kafkaz együttesek zenészeként, illetve gyakorló apukaként is az ökotudatos gondolkodást képviselte: ezt A Természetvédelem Nagykövete megtisztelő címmel is elismerték néhány éve. A Hahóban három zenésztársával járatlan utakra lépve talált rá sikeresen arra a formára, amely nem gügyögve mulattatja és gondolkodtatja el a kicsiket is a fenntartható fejlődés amúgy komoly témáiról. Mert minden gyerek lehet jó környezetvédő, és ebben tud nekik segíteni a zene...

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!